"Hop med" ture i 2021

Du kan tilmelde dig turene som enkeltperson eller i smågrupper. Nogle af turene tilmelder man sig direkte hos Ø-guiden, andre købes via Nembillet, da de markedsføres gennem Jysk Fynske Medier.

Lørdag d. 1. maj
Endelaves natur og historie på cykel

Ø-oplevelsen starter ombord på færgen, hvor i får kaffe/te og rundstykker, mens i nyder den dejlige tur fra Snaptun til Endelave. Ø-guiden tager imod jer på havnen på Endelave, og her får i også udleveret cykler. Vi skal cykle i alt ca. 10 km og undervejs er der flere stop/pauser, hvor guiden fortæller om kaniner, sæler, fugle, landskab, spiselige og drikkelige strandplanter mm. Frokosten får i hos et af øens spisesteder og efter frokost er der rundvisning med smagsprøver i Endelave Lægeurtehave og cyklerne afleveres. På færgen får i kaffe og kage, når i sejler mod fastlandet igen.

Afg Snaptun 9.45. Afg Endelave 16.05. Alt incl. også færgebillet
Billetten købes gennem Nembillet

Torsdag d. 6. maj og torsdag d. 20. maj 2021
Ø-liv og landsbyhygge
Ombord på færgen får i kaffe/te og rundstykker, mens i nyder den dejlige tur fra Snaptun til Endelave. Vel ankommet til øen, skal i opleve naturen, landsbyhyggen og det særlige liv, der udspiller sig på en ø, som ligger over en times sejlads fra fastlandet. Ø-guiden tager imod jer på havnen på Endelave og guider jer gennem en oplevelsesrig og spændende dag på Endelave med besøg på det lille lokale museum, i kirken og kirketårnet samt på stranden. Turen rundt i byen og på stranden bliver krydret med ø-fortællinger, vilde kaniner og smagsprøve på lokal kryddersnaps. Vi skal gå i alt ca. 2 km.
Frokosten får i hos et af øens spisesteder og efter frokost skal i på ø-rundtur i traktorvogne, hvor i får kaffe og kage med på turen.

Afg. Snaptun 8.20. Afg. Endelave 15.50. Alt incl. også færgebillet.
Billetten købes gennem Nembillet

Lørdag d. 29. maj
‚Äč
Kryddersnaps og ø-fortællinger
Vær med til at opleve en spændende dag i Endelaves natur, hvor der er fokus på urter til kryddersnaps og andre skønne spiselige og drikkelige planter. Smagsprøver undervejs og mulighed for selv at samle urter. Besøg i kirken og kirketårnet samt fortællinger om Endelaves natur, historie og ø-liv.  Vi skal gå iaalt ca. 5 km.
I får morgenmad på færgeturen fra Snaptun og frokost hos et af øens spisesteder.

Afg. Snaptun 9.45. Afg. Endelave 15.50
Turen er alt incl. også færgebilletten samt en øl/vand til frokost. Pris 395 kr
Billetten købes direkte hos Ø-guide Tove Yde.
Tilmelding tove@profibermail.dk eller 2463 9833