PAKKETURE MED DET HELE.........
Men der er altid mulighed for at vælge til eller fra. Ring eller skriv til ø-guiden.

1. Ø-rundtur på Endelave
Denne tur består af en guidet tur, en rundvisning på Endelave  Museum og i kirken/kirketårnet samt en traktortur i overdækkede vogne. Frokost på Endelave kro. Der kan tilvælges f.eks. kaffe og kage om eftermiddagen eller morgenkaffe på færgen alt efter hvilken ugedag i vælger (forskellige færgetider) og hvor meget forplejning i ønsker. 
Ring eller skriv, så laver jeg et programforslag til jer. Turen kan arrangeres alle dage, undtagen tirsdage. 10 - 55 personer. 
Pris incl. færgebillet i uge 19 - 25 og 34 - 39: Voksen 400 kr., pensionist 385 kr. 
Alle andre uger: Voksen 460 kr., pensionist 430 kr.


2. Naturen og ø-livet på Endelave

Oplev øens dejlige natur sammen med ø-guiden på bl.a. en kryddersnapsetur med spændende smagsprøver, tips og ideer til egen kryddersnaps samt mulighed for at indsamle urter til at tage med hjem. I får en dejlig frokost på Endelave Kro og skal bagefter på en 2 timers traktortur gennem vores store, fredede naturområde Øvre. Til slut er der mulighed for selv at gå rundt en times tid inden færgen sejler.
På krydddersnapseturen skal i gå ca. 2,5 km.

Turen kan arrangeres mandage, onsdage og og lørdage uge 34 – 39 (begge incl) for 10 - 55 personer. Pris pr. person incl. færgebillet voksen 395 kr., pensionist 380 kr.

3. Historiens vingesus og landsbyhyggen på Endelave
Oplev øens spændende historie sammen med ø-guiden, som bl.a. tager jer med på en bytur hvor i skal høre fortællinger om Endelave før og nu. Øens lille museum samt kirken og kirketårnet skal besøges og i skal på traktortur i overdækkede vogne. Frokosten får i på Endelave Kro og der bliver mulighed for selv at gå rundt i landsbyen en times tid inden færgen sejler. Eftermiddagskaffen med hjemmebagt kage bliver der også tid til.
På by- , kirke- og museumsturen skal i gå ca. 1,5 km.

Søndage i uge 19 – 25 (begge incl), 10 – 55 personer. Pris pr. person incl. færgebillet voksen 445 kr., pensionist 430 kr.